Güney Koreli yazar Hwang Bo-Reum, Türkiye’de geniş bir okuyucu kitlesine sahip olan Hyunam Dong Kitabevi aracılığıyla okurlarla buluşacak. Yazar, Kore edebiyatının meraklılarını ve Türkiye’deki kitap severleri ağırlayacak bir program hazırlamış.
Program, 13 Aralık’ta İstanbul’da Bağdat Caddesi D&R mağazasında gerçekleşecek olan samimi bir imza etkinliğiyle başlayacak. Ardından 14 Aralık’ta İstanbul’daki TÜYAP Kitap Fuarı’nda, yazarın hem kitaplarının hayranlarını hem de Kore edebiyatına ilgi duyan okurları bir araya getirecek bir söyleşi ve imza etkinliği düzenlenecek.
Türkiye’deki son durağı ise 15 Aralık’ta Ankara’da D&R Tunalı mağazası olacak. Burada da yazar, hem imza verecek hem de kısa bir söyleşiye katılarak başkent okurlarıyla etkileşim kuracak. Bu etkinlik, yazarın eserlerine ve Kore edebiyatına dair önemli bilgiler sunma fırsatı sağlayacak. Yazarın kitapları, özellikle tarihi ve savaş temalı eserleriyle dikkat çekiyor. Bu program, okurların yazarla birebir iletişim kurarak, eserlerini daha yakından tanıma ve yazara sorular sorma imkanı sunacak.
