2024 yılının Ocak ayında okuyucuyla buluşan ve iki ayda bir yayınlanan disiplinlerarası suç kültürü dergisi, Türkiye’de daha önce denenmemiş bir adımı hayata geçirdi. Suç edebiyatı ve polisiye türüne odaklanan dergi, yayın hayatına başladığı ilk sayılarını “tıpkıbasım” tekniğiyle bir araya getirerek ciltledi.
“SUÇÜSTÜ Toplu Sayılar Cilt 1” başlığıyla okurlara sunulan bu özel çalışma, derginin 2024 yılı içinde yayınlanan altı sayısını bir araya getiriyor. İzan Yayıncılık tarafından yayımlanan ve 332 sayfadan oluşan bu cilt, suç edebiyatına ilgi duyanların yanı sıra koleksiyonerler için de dikkat çekici bir eser niteliği taşıyor.
Cilt, zengin içeriğiyle türler arası bir çeşitlilik sunuyor. Film eleştirilerinden kitap incelemelerine, oyun analizlerinden denemelere, öykülerden şiirlere kadar farklı disiplinlerden çalışmalar bir araya geliyor. Derginin her sayısında yer alan ve üç farklı isimle gerçekleştirilen röportajlar da ciltte toplu halde bulunuyor. Toplamda 18 röportaj, okuyuculara suç dünyasına farklı bakış açıları sunuyor. “SUÇÜSTÜ Toplu Sayılar Cilt 1”, raflardaki yerini alarak suç edebiyatı ve polisiye tutkunlarının ilgisini çekmeyi hedefliyor.
