Close Menu
    X (Twitter)
    Edebi Bülten
    • Haber
    • Teknoloji
    • Kültür
    • İnceleme
    • Dosya
    • İletişim
    X (Twitter) Instagram
    TAKİP EDİN
    POPÜLER KATEGORİLER:
    • Haber
    • Teknoloji
    • Kültür
    • İnceleme
    • Dosya
    • İletişim
    Edebi Bülten
    • Haber
    • Teknoloji
    • Kültür
    • İnceleme
    • Dosya
    • İletişim
    Kültür

    10 Yıl Sonra Strobe Edge, Ando’nun Hikayesiyle Geri Döndü

    Pelin YılmazPelin Yılmaz12 Ekim 2025
    Paylaş
    Facebook Twitter LinkedIn Eposta Telegram WhatsApp Kopyala

    Io Sakisaka’nın sevilen mangası Strobe Edge, ana serinin bitiminden 10 yıl sonra, yepyeni bir tek bölümlük hikaye ile geri döndü. Bu özel bölüm, Bessatsu Margaret dergisinin Kasım sayısında, 10 Ekim 2025 tarihinde okuyucularla buluştu.

    32 sayfalık bu yeni hikaye, aynı lisede geçiyor ve ana serideki olayların ardından Ando’nun hayatına odaklanıyor. “Bu Aşk Biten Bir Hikaye” başlığını taşıyan bölüm, Ando’nun Ninako’ya duyduğu karşılıksız aşkın ardından yaşadığı kalbi kırıklığını derinlemesine inceliyor. Hikaye, Ninako ve Ren’in sonunda birbirlerine duygularını itiraf etmelerinin ardından şekilleniyor. Bu özel bölüm, Strobe Edge mangasının 2010’da sona eren ana serisinden sonraki ilk yeni içeriği olma özelliğini taşıyor.

    Bu sürpriz dönüş, 31 Ekim’de WOWOW’da yayınlanmaya başlayacak olan Strobe Edge’in yakında çıkacak canlı aksiyon dizisinin bir kutlaması niteliğinde. Yaratıcı Sakisaka, tek bölümlük hikaye fikrinin dizinin çekim setini ziyaret ettikten sonra ortaya çıktığını belirtti. Editörünün, bu uyarlamaya eşlik edecek özel bir hikaye çizmesini önermesi üzerine bu projeye başlama kararı aldı.

    Sakisaka, bu özel bölüm hakkında, “Dizinin setini ziyaret ettiğimde, editörüm buna eşlik edecek özel bir bölüm çizmemi önerdi. Bu, Ninako ve diğerlerini bir kez daha hayata döndürmem için bana ilham verdi. Bu sefer ana karakter Ando. Uzun zamandır onları çizmediğim için oldukça zorlandım, ancak herkesi tekrar görmek beni çok mutlu etti. İster eski bir hayranı olun, ister ilk kez okuyor olun, umarım bu manga diziyi daha da merak etmenizi sağlar!” şeklinde konuştu.

    Strobe Edge, ilk olarak 2007’den 2010’a kadar Bessatsu Margaret’te yayınlandı. Manga, 10 ciltte 8 milyondan fazla kopya sattı ve 2015’te Sota Fukushi ve Kasumi Arimura’nın başrollerini paylaştığı bir canlı aksiyon filmine de ilham kaynağı oldu. Yeni televizyon dizisi uyarlamasında ise Ninako rolünde Riko Fukumoto ve Ren rolünde Kyohei Takahashi yer alacak.

    Haberlerimizi Google'da Takip Edin

    Gelişmelerden anında haberdar olun, Google'da tercih edilen kaynak olarak ekleyin.

    Google'da Takip Et

    Pelin Yılmaz

    Edebiyat fakültesi mezunuyum, aynı amanda öğretmenim. Kültür sanat haberlerini, incelemeleri ve görüşlerini paylaşıyorum.

    GÖZ ATIN

    Kapadokya planı mahkeme engeliyle karşılaştı, umut yeşerdi

    20 Ağustos 2026

    Spider-Man: Brand New Day, 2 milyar doları aşarak gişe tarihine geçti

    18 Ağustos 2026

    Kaş Jazz Festivali 8. kez düzenleniyor

    14 Ağustos 2026
    Yanıt Yazın Cancel Reply

    Son Haberler

    Necib Mahfuz’un bilinmeyen tiyatro dünyası İngilizce okurla buluşuyor

    Ankara’nın Kitapçıları Kapanırken: Kent Hafızası ve Kitaba Erişim Daralıyor

    Mesajlaşmanın Güvercinler Tekrar Popüler

    Savaşın Edebiyatla Kesişiminde Beş Kitaplık Okuma Rotası

    • HABER
    • TEKNOLOJİ
    • KÜLTÜR

    Ankara’nın Kitapçıları Kapanırken: Kent Hafızası ve Kitaba Erişim Daralıyor

    Özel Okullarda Kitap Ücretleri 80 bin TL!

    Aziz Sancar’dan Özgür Bolat’ın Kitabına Önsöz

    Küba’da 160 Yıllık Gelenek: Purolar Sarılırken Kitaplar Sesleniyor

    Necib Mahfuz’un bilinmeyen tiyatro dünyası İngilizce okurla buluşuyor

    Mesajlaşmanın Güvercinler Tekrar Popüler

    Otomatik karşılama özelliği WhatsApp gruplarına geliyor

    WhatsApp’ta Yeni Dönem: Kişiler Kullanıcı Adıyla Kaydedilebilecek

    Kapadokya planı mahkeme engeliyle karşılaştı, umut yeşerdi

    Spider-Man: Brand New Day, 2 milyar doları aşarak gişe tarihine geçti

    Kaş Jazz Festivali 8. kez düzenleniyor

    Matrix yönetmeni Lilly Wachowski: “Filmime para yok!”

    RSS beslemesi: Topluluk Başlıkları Topluluk Başlıkları
    • Güncel Kitap Kampanyaları
    • Tekrar Tekrar İzlediğiniz Diziler?
    • Çevirmenine güvenip aldığınız kitaplar var mı?
    • Şu Anda Hangi Kitabı Okuyorsunuz?
    • Android mi IOS mu?

    X (Twitter) Instagram
    • Hakkımızda
    • Gizlilik Politikası
    • Künye
    • SEO UYUMLU İÇERİK
    • Web Tasarım – Backlink
    2025 - Güncel edebiyat haberleri - Kitap Haberleri. Güncel edebiyat, sanat ve bilim içerikleri ile birlikte kültürü doğru adresten takip edin!
    tasarım: Aradigo 💜

    Arama yapmak için Enter tuşuna basın. Esc basarak kapatabilirsiniz