Close Menu
    X (Twitter)
    Edebi Bülten
    • Haber
    • Teknoloji
    • Kültür
    • İnceleme
    • Dosya
    • İletişim
    X (Twitter) Instagram
    TAKİP EDİN
    POPÜLER KATEGORİLER:
    • Haber
    • Teknoloji
    • Kültür
    • İnceleme
    • Dosya
    • İletişim
    Edebi Bülten
    • Haber
    • Teknoloji
    • Kültür
    • İnceleme
    • Dosya
    • İletişim
    Kültür

    “Peaky Blinders: The Immortal Man”e İlk Bakış

    Pelin YılmazPelin Yılmaz5 Aralık 2025
    Paylaş
    Facebook Twitter LinkedIn Eposta Telegram WhatsApp Kopyala

    Netflix, popüler suç draması “Peaky Blinders”ın devam filmi “The Immortal Man”in vizyon tarihini ve ilk görselini yayınladı. Film, 6 Mart 2026’da sınırlı sayıda sinemada gösterime girecek ve ardından 20 Mart 2026’da Netflix platformunda dünya çapında izleyicilerle buluşacak. Birmingham’ın kasvetli sokaklarına dönüş için geri sayım başladı.

    Şimdilik filmin konusu hakkında detaylı bilgi verilmiyor. Ancak yapım, “çok ödüllü gangster destanının epik bir devamı” olarak nitelendiriliyor. Hikaye, 1900’lerin Birmingham’ında geçecek ve suç dünyasının acımasız kurallarını bir kez daha gözler önüne serecek. Cillian Murphy’nin Tommy Shelby rolüne geri dönmesi, hayranlar tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Dizinin finali sonrasında karakterin akıbeti belirsizliğini korurken, film Shelby efsanesine yeni bir boyut kazandıracak.

    Orijinal kadrodan Sophie Rundle (Ada Thorne), Stephen Graham (Hayden Stagg), Ned Dennehy (Charlie Strong), Packy Lee (Johnny Dogs) ve Ian Peck (Curly) de rollerini yeniden canlandıracak. Rebecca Ferguson, Barry Keoghan, Tim Roth ve Jay Lycurgo gibi yeni isimler de kadroya dahil oldu. Bu oyuncuların hangi karakterleri canlandıracağı ise merak konusu.

    Yönetmen koltuğunda, dizinin bazı bölümlerini de yönetmiş olan Tom Harper yer alıyor. Dizinin yaratıcısı Steven Knight ise senaryoyu kaleme aldı. İlk olarak 2013’te BBC’de yayınlanan ve daha sonra Netflix’te global bir fenomene dönüşen “Peaky Blinders”, 2022’de altıncı sezonuyla final yapmıştı. Bu film, dizinin finalinin doğrudan devamı niteliğinde olacak.

    Cillian Murphy daha önce yaptığı bir açıklamada, “Tommy Shelby’nin benimle işi bitmemiş gibi görünüyor. Steven Knight ve Tom Harper ile yeniden bir araya gelmek çok güzel. Bu film doğrudan hayranlar için.” demişti. Netflix tarafından yayınlanan ilk teaser görseli, Shelby efsanesinin daha karanlık ve sert bir şekilde geri döneceğinin ipuçlarını veriyor.

    Haberlerimizi Google'da Takip Edin

    Gelişmelerden anında haberdar olun, Google'da tercih edilen kaynak olarak ekleyin.

    Google'da Takip Et

    Pelin Yılmaz

    Edebiyat fakültesi mezunuyum, aynı amanda öğretmenim. Kültür sanat haberlerini, incelemeleri ve görüşlerini paylaşıyorum.

    GÖZ ATIN

    Kapadokya planı mahkeme engeliyle karşılaştı, umut yeşerdi

    20 Ağustos 2026

    Spider-Man: Brand New Day, 2 milyar doları aşarak gişe tarihine geçti

    18 Ağustos 2026

    Kaş Jazz Festivali 8. kez düzenleniyor

    14 Ağustos 2026
    Yanıt Yazın Cancel Reply

    Son Haberler

    Necib Mahfuz’un bilinmeyen tiyatro dünyası İngilizce okurla buluşuyor

    Ankara’nın Kitapçıları Kapanırken: Kent Hafızası ve Kitaba Erişim Daralıyor

    Mesajlaşmanın Güvercinler Tekrar Popüler

    Savaşın Edebiyatla Kesişiminde Beş Kitaplık Okuma Rotası

    • HABER
    • TEKNOLOJİ
    • KÜLTÜR

    Ankara’nın Kitapçıları Kapanırken: Kent Hafızası ve Kitaba Erişim Daralıyor

    Özel Okullarda Kitap Ücretleri 80 bin TL!

    Aziz Sancar’dan Özgür Bolat’ın Kitabına Önsöz

    Küba’da 160 Yıllık Gelenek: Purolar Sarılırken Kitaplar Sesleniyor

    Necib Mahfuz’un bilinmeyen tiyatro dünyası İngilizce okurla buluşuyor

    Mesajlaşmanın Güvercinler Tekrar Popüler

    Otomatik karşılama özelliği WhatsApp gruplarına geliyor

    WhatsApp’ta Yeni Dönem: Kişiler Kullanıcı Adıyla Kaydedilebilecek

    Kapadokya planı mahkeme engeliyle karşılaştı, umut yeşerdi

    Spider-Man: Brand New Day, 2 milyar doları aşarak gişe tarihine geçti

    Kaş Jazz Festivali 8. kez düzenleniyor

    Matrix yönetmeni Lilly Wachowski: “Filmime para yok!”

    RSS beslemesi: Topluluk Başlıkları Topluluk Başlıkları
    • Güncel Kitap Kampanyaları
    • Tekrar Tekrar İzlediğiniz Diziler?
    • Çevirmenine güvenip aldığınız kitaplar var mı?
    • Şu Anda Hangi Kitabı Okuyorsunuz?
    • Android mi IOS mu?

    X (Twitter) Instagram
    • Hakkımızda
    • Gizlilik Politikası
    • Künye
    • SEO UYUMLU İÇERİK
    • Web Tasarım – Backlink
    2025 - Güncel edebiyat haberleri - Kitap Haberleri. Güncel edebiyat, sanat ve bilim içerikleri ile birlikte kültürü doğru adresten takip edin!
    tasarım: Aradigo 💜

    Arama yapmak için Enter tuşuna basın. Esc basarak kapatabilirsiniz