Close Menu
    X (Twitter)
    Edebi Bülten
    • Haber
    • Teknoloji
    • Kültür
    • İnceleme
    • Dosya
    • İletişim
    X (Twitter) Instagram
    TAKİP EDİN
    POPÜLER KATEGORİLER:
    • Haber
    • Teknoloji
    • Kültür
    • İnceleme
    • Dosya
    • İletişim
    Edebi Bülten
    • Haber
    • Teknoloji
    • Kültür
    • İnceleme
    • Dosya
    • İletişim
    Kültür

    Pelin Özer’den “Yazmanın 41+1 Hali” Atölyesi

    Pelin YılmazPelin Yılmaz22 Aralık 2025
    Paylaş
    Facebook Twitter LinkedIn Eposta Telegram WhatsApp Kopyala

    Pelin Özer, yazarlık ve editörlük deneyimlerini temel alan “Yazmanın 41+1 Hali” adlı özel atölyesini yeniden başlatıyor. Bu atölye, katılımcılara bireysel ve özgün bir yaklaşımla yazma sürecini keşfetme fırsatı sunuyor. 29 Aralık Pazartesi akşamı saat 20.00’de başlayacak olan ve 21.30’a kadar sürecek Ücretsiz Tanıtım Buluşması’nda, atölye hakkında detaylar edinmek isteyen herkes katılabilecek. Etkinlik, Zoom üzerinden gerçekleştirilecek.

    “Yazmanın 41+1 Hali” atölyesi, dokuz hafta boyunca devam edecek ve 5 Ocak’ta başlayıp 22 Şubat’ta sona erecek. Her pazartesi 20.00-22.00 saatlerinde Zoom üzerinden gerçekleşecek olan bu atölye, katılımcıların kendi “saklı yazı”larıyla buluşmalarını ve özgünlük yolunda ilerlemelerini teşvik ediyor. Pelin Özer, atölyeyi, yazının yaratıcısından beklendiği verimli bir bahçe olarak tanımlıyor; yani, sürekli gelişim ve üretkenlik sağlayan bir alan.

    Pelin Özer, “Öğretilemeyen Şeyler” adlı atölyeleri ve özel dersleriyle tanınan, 2018’den beri birçok yazar adayına destek veren bir isim. Bu atölyelerde, “öğretilemeyen şeyler” kavramını katılımcılarla birlikte zenginleştirerek yeni sorgulamalar ve yaratıcı süreçler oluşturuyor. Özer, yazmanın sadece bir kader değil, aynı zamanda bir ifade biçimi olduğunu vurguluyor ve katılımcıları yazarak kendilerini ifade etmeye teşvik ediyor. Soruları ve sorgulamaları çoğaltmaktan kaçınarak, katılımcıların kendi içlerinde keşif yapmalarına olanak tanıyor.

    Özer’in çalışmaları, “Haiku Okuma Gözlüğü” gibi çeşitli başlıklarla genişlemiş ve sanat terapisi alanındaki etkinliğiyle multidisipliner alanlara açılmış. Çalışmaları, özneyi kendini sorgulamaya, keşfetmeye ve dönüştürmeye yöneliyor. Bu atölyeye katılmak isteyenler, Pelin Özer ile iletişime geçebilir ve Ücretsiz Tanıtım Buluşması’na kayıt yaptırabilirler. Bilgi almak için www.pelinozer.com, [email protected] ve @pelinozerofficial adreslerini kullanabilirler.

    Haberlerimizi Google'da Takip Edin

    Gelişmelerden anında haberdar olun, Google'da tercih edilen kaynak olarak ekleyin.

    Google'da Takip Et

    Pelin Yılmaz

    Edebiyat fakültesi mezunuyum, aynı amanda öğretmenim. Kültür sanat haberlerini, incelemeleri ve görüşlerini paylaşıyorum.

    GÖZ ATIN

    Kapadokya planı mahkeme engeliyle karşılaştı, umut yeşerdi

    20 Ağustos 2026

    Spider-Man: Brand New Day, 2 milyar doları aşarak gişe tarihine geçti

    18 Ağustos 2026

    Kaş Jazz Festivali 8. kez düzenleniyor

    14 Ağustos 2026
    Yanıt Yazın Cancel Reply

    Son Haberler

    Ankara’nın Kitapçıları Kapanırken: Kent Hafızası ve Kitaba Erişim Daralıyor

    Mesajlaşmanın Güvercinler Tekrar Popüler

    Savaşın Edebiyatla Kesişiminde Beş Kitaplık Okuma Rotası

    Özel Okullarda Kitap Ücretleri 80 bin TL!

    • HABER
    • TEKNOLOJİ
    • KÜLTÜR

    Ankara’nın Kitapçıları Kapanırken: Kent Hafızası ve Kitaba Erişim Daralıyor

    Özel Okullarda Kitap Ücretleri 80 bin TL!

    Aziz Sancar’dan Özgür Bolat’ın Kitabına Önsöz

    Küba’da 160 Yıllık Gelenek: Purolar Sarılırken Kitaplar Sesleniyor

    Mesajlaşmanın Güvercinler Tekrar Popüler

    Otomatik karşılama özelliği WhatsApp gruplarına geliyor

    WhatsApp’ta Yeni Dönem: Kişiler Kullanıcı Adıyla Kaydedilebilecek

    Minimal Phone 2 tanıtıldı: Fiziksel klavyeli telefonlar dönüyor!

    Kapadokya planı mahkeme engeliyle karşılaştı, umut yeşerdi

    Spider-Man: Brand New Day, 2 milyar doları aşarak gişe tarihine geçti

    Kaş Jazz Festivali 8. kez düzenleniyor

    Matrix yönetmeni Lilly Wachowski: “Filmime para yok!”

    RSS beslemesi: Topluluk Başlıkları Topluluk Başlıkları
    • Güncel Kitap Kampanyaları
    • Tekrar Tekrar İzlediğiniz Diziler?
    • Çevirmenine güvenip aldığınız kitaplar var mı?
    • Şu Anda Hangi Kitabı Okuyorsunuz?
    • Android mi IOS mu?

    X (Twitter) Instagram
    • Hakkımızda
    • Gizlilik Politikası
    • Künye
    • SEO UYUMLU İÇERİK
    • Web Tasarım – Backlink
    2025 - Güncel edebiyat haberleri - Kitap Haberleri. Güncel edebiyat, sanat ve bilim içerikleri ile birlikte kültürü doğru adresten takip edin!
    tasarım: Aradigo 💜

    Arama yapmak için Enter tuşuna basın. Esc basarak kapatabilirsiniz