1. Haberler
  2. Haber
  3. Neil Gaiman, Cinsel Saldırı İddialarıyla Karşı Karşıya: İki Kadın Yazarı Suçladı

Neil Gaiman, Cinsel Saldırı İddialarıyla Karşı Karşıya: İki Kadın Yazarı Suçladı

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tortoise Media’nın özel haberine göre, iki farklı kadın Gaiman’a rızaya dayalı ilişki sırasında cinsel saldırıda bulunduğunu iddia ediyor. İddiaların biri 20 yıl öncesine, diğeri ise 2022 yılına dayanıyor.

23 yaşındaki Scarlett, Gaiman’la tanıştıktan kısa bir süre sonra evinde cinsel saldırıya uğradığını iddia ediyor. Diğer iddia ise Florida’da bir imza gününde 18 yaşında tanıştığı Gaiman’la 20 yaşına geldiğinde yaşadığı ilişkiye dayanıyor.

Gaiman ise suçlamaları reddederek, ilişkilerinin rızaya dayalı olduğunu ve iddiaların tamamen yanlış olduğunu belirtiyor. Kendisini suçlayan kadınlarla hiçbir zaman zorla cinsel ilişki yaşamadığını vurgulayan yazar, iddiaların gerçek dışı olduğunu söylüyor.

Yeni Zelanda polisinin başlattığı soruşturmanın taraflarla devam ettiği belirtilirken, Gaiman’ın da polise destek verdiği ve suçlamaların asılsızlığını kanıtlamaya çalıştığı ifade ediliyor.

Neil Gaiman, Cinsel Saldırı İddialarıyla Karşı Karşıya: İki Kadın Yazarı Suçladı
+ - 0

E-Posta Aboneliği Başlat

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir