Close Menu
    X (Twitter)
    Edebi Bülten
    • Haber
    • Teknoloji
    • Kültür
    • İnceleme
    • Dosya
    • İletişim
    X (Twitter) Instagram
    TAKİP EDİN
    POPÜLER KATEGORİLER:
    • Haber
    • Teknoloji
    • Kültür
    • İnceleme
    • Dosya
    • İletişim
    Edebi Bülten
    • Haber
    • Teknoloji
    • Kültür
    • İnceleme
    • Dosya
    • İletişim
    Kültür

    “Joey”nin Kayıp Bölümleri 20 Yıl Sonra Yayınlanıyor!

    Pelin YılmazPelin Yılmaz20 Kasım 2025
    Paylaş
    Facebook Twitter LinkedIn Eposta Telegram WhatsApp Kopyala

    Efsanevi “Friends” dizisinin kısa ömürlü devamı niteliğindeki “Joey”, hayranlarının uzun yıllardır merakla beklediği final niteliğindeki sekiz bölümüyle nihayet resmi olarak görücüye çıktı.

    2004 ile 2006 yılları arasında yayınlanan ve Matt LeBlanc’ın canlandırdığı ikonik karakter Joey Tribbiani’nin Los Angeles’taki maceralarını konu alan “Joey” dizisinin, yaklaşık yirmi yıldır gün yüzüne çıkmamış olan son sekiz bölümü, “Friends”in resmi YouTube kanalında tüm dünyadan izlenebiliyor. Bu hamleyle birlikte, toplam 46 bölümden oluşan dizinin tamamı ilk kez eksiksiz bir şekilde yayınlanmış oldu. NBC tarafından ikinci sezonunda iptal edilen bölümler böylece raflardan indirilmiş oldu.

    Dizi, Joey’nin New York’tan ayrılarak Hollywood’da oyunculuk kariyerine yeniden başlama çabasını merkezine alıyor. LeBlanc’a bu yapımda Drea de Matteo, Paulo Costanzo, Jennifer Coolidge ve Andrea Anders gibi isimler eşlik ediyor. Joey, Los Angeles’ta ablası Gina ile tekrar bir araya gelirken, dahi yeğeni Michael’ın hayatına da dahil oluyor. “Friends” yapımcıları Shana Goldberg-Meehan ve Scott Silveri tarafından yaratılan dizinin pilot bölümü 18,6 milyon izleyiciyle dikkat çekici bir başlangıç yapsa da, diziye olan ilgi kısa sürede azalmıştı.

    Dizinin iptal edilmesinin ardından, “Friends”in yapımcılarından Kevin S. Bright, 2006 yılında yaptığı bir açıklamada, spinoff’un neden başarısız olduğuna dair görüşlerini paylaşmıştı. Bright’a göre, “Joey” orijinal dizideki çekiciliğini, sadakatini ve eğlencesini yitirmişti.

    Bright, “Friends’te Joey bir çapkındı ama biz onu severdik. Güvenilir bir dosttu. Spinoff’ta ise iş bulamayan, kadınlara yaklaşamayan, mutsuz birine dönüştü. Yanlış bir yöne gittiğini düşünüyordum ama kimseye derdimi anlatamadım” ifadelerini kullanmıştı.

    Yıllar içinde “Joey”, “Friends” evreninin en tartışmalı ve en kısa soluklu yapımı olarak hafızalarda yer etti. Aradan geçen zamanın ardından, sekiz kayıp bölümün resmî olarak yayınlanmasıyla, dizinin hayranları için önemli bir eksiklik giderilmiş oldu.

    Haberlerimizi Google'da Takip Edin

    Gelişmelerden anında haberdar olun, Google'da tercih edilen kaynak olarak ekleyin.

    Google'da Takip Et

    Pelin Yılmaz

    Edebiyat fakültesi mezunuyum, aynı amanda öğretmenim. Kültür sanat haberlerini, incelemeleri ve görüşlerini paylaşıyorum.

    GÖZ ATIN

    Kapadokya planı mahkeme engeliyle karşılaştı, umut yeşerdi

    20 Ağustos 2026

    Spider-Man: Brand New Day, 2 milyar doları aşarak gişe tarihine geçti

    18 Ağustos 2026

    Kaş Jazz Festivali 8. kez düzenleniyor

    14 Ağustos 2026
    Yanıt Yazın Cancel Reply

    Son Haberler

    Düşünüyorum Öyleyse Varım Ne Demek?

    2026 Gemini Öğrenciler İçin 1 Yıllık Ücretsiz Abonelik Nasıl Alınır?

    Necib Mahfuz’un bilinmeyen tiyatro dünyası İngilizce okurla buluşuyor

    Ankara’nın Kitapçıları Kapanırken: Kent Hafızası ve Kitaba Erişim Daralıyor

    • HABER
    • TEKNOLOJİ
    • KÜLTÜR

    Ankara’nın Kitapçıları Kapanırken: Kent Hafızası ve Kitaba Erişim Daralıyor

    Özel Okullarda Kitap Ücretleri 80 bin TL!

    Aziz Sancar’dan Özgür Bolat’ın Kitabına Önsöz

    Küba’da 160 Yıllık Gelenek: Purolar Sarılırken Kitaplar Sesleniyor

    2026 Gemini Öğrenciler İçin 1 Yıllık Ücretsiz Abonelik Nasıl Alınır?

    Necib Mahfuz’un bilinmeyen tiyatro dünyası İngilizce okurla buluşuyor

    Mesajlaşmanın Güvercinler Tekrar Popüler

    Otomatik karşılama özelliği WhatsApp gruplarına geliyor

    Kapadokya planı mahkeme engeliyle karşılaştı, umut yeşerdi

    Spider-Man: Brand New Day, 2 milyar doları aşarak gişe tarihine geçti

    Kaş Jazz Festivali 8. kez düzenleniyor

    Matrix yönetmeni Lilly Wachowski: “Filmime para yok!”

    RSS beslemesi: Topluluk Başlıkları Topluluk Başlıkları
    • Güncel Kitap Kampanyaları
    • Tekrar Tekrar İzlediğiniz Diziler?
    • Çevirmenine güvenip aldığınız kitaplar var mı?
    • Şu Anda Hangi Kitabı Okuyorsunuz?
    • Android mi IOS mu?

    X (Twitter) Instagram
    • Hakkımızda
    • Gizlilik Politikası
    • Künye
    • SEO UYUMLU İÇERİK
    • Web Tasarım – Backlink
    2025 - Güncel edebiyat haberleri - Kitap Haberleri. Güncel edebiyat, sanat ve bilim içerikleri ile birlikte kültürü doğru adresten takip edin!
    tasarım: Aradigo 💜

    Arama yapmak için Enter tuşuna basın. Esc basarak kapatabilirsiniz