Close Menu
    X (Twitter)
    Edebi Bülten
    • Haber
    • Teknoloji
    • Kültür
    • İnceleme
    • Dosya
    • İletişim
    X (Twitter) Instagram
    TAKİP EDİN
    POPÜLER KATEGORİLER:
    • Haber
    • Teknoloji
    • Kültür
    • İnceleme
    • Dosya
    • İletişim
    Edebi Bülten
    • Haber
    • Teknoloji
    • Kültür
    • İnceleme
    • Dosya
    • İletişim
    Kültür

    Kate Walsh, Grey’s Anatomy’ye Dönüyor!

    Pelin YılmazPelin Yılmaz5 Aralık 2025
    Paylaş
    Facebook Twitter LinkedIn Eposta Telegram WhatsApp Kopyala

    Grey’s Anatomy hayranlarının uzun süredir beklediği müjdeli haber sonunda gerçekleşiyor. Sevilen karakter Dr. Addison Montgomery’yi canlandıran Kate Walsh, ABC’nin köklü medikal dramasının 22. sezonunda konuk oyuncu olarak yeniden ekranlara dönüyor. Variety’nin özel haberine göre, Walsh, 29 Ocak’ta yayınlanacak olan “Strip That Down” adlı bölümde izleyicilerle buluşacak. Bölüme ilişkin ayrıntılar henüz netlik kazanmasa da, Walsh’un dönüşü şimdiden büyük bir heyecan dalgası yaratmış durumda.

    Kate Walsh’un bu geri dönüşü, oyuncunun Grey’s Anatomy evrenine en son konuk olduğu 19. sezondaki “Gunpowder and Lead” bölümünden bu yana ilk kez gerçekleşecek. Walsh, ilk kez dizinin birinci sezonunda konuk oyuncu olarak yer almış ve karakterinin gördüğü yoğun ilgi üzerine 2. ve 3. sezonlarda ana kadroya dahil olmuştu. Ardından 8. sezona kadar çeşitli aralıklarla konuk oyuncu olarak dizide rol aldı. Addison Montgomery karakterinin popülaritesi, ABC’ye altı sezon süren “Private Practice” adlı yan diziyi de kazandırmıştı. Walsh, 2007 ile 2013 yılları arasında bu yapımın başrolünü üstlenmişti.

    Grey’s Anatomy’den sonra kariyerine ara vermeden devam eden Kate Walsh; Netflix yapımı “13 Reasons Why”, “Emily in Paris” ve “The Umbrella Academy” gibi sevilen dizilerde rol aldı. Oyuncu, sinema alanında da aktif olarak projelerde yer almaya devam ediyor. Walsh’un yakın zamanda Steve Pink’in yönettiği “What the F*ck Is My Password?” adlı komedide Alexander Ludwig, Stephen Dorff, Kal Penn ve Adam Pally gibi isimlerle birlikte kamera karşısına geçmesi bekleniyor. Ayrıca 2024 yılında Public Theatre’da sahnelenen “Jordans” adlı oyunun dünya prömiyerinde de başrolü üstlenmişti.

    9 Ekim’de başlayan Grey’s Anatomy 22. sezonuyla ABC ekranlarının en güçlü yapımlarından biri olmaya devam ediyor. Dizi, “High Potential”, “9-1-1”, “9-1-1: Nashville”, “Abbott Elementary” ve “Shifting Gears” gibi başarılı yapımlarla birlikte kanalın en önemli projeleri arasında yer alıyor.

    Haberlerimizi Google'da Takip Edin

    Gelişmelerden anında haberdar olun, Google'da tercih edilen kaynak olarak ekleyin.

    Google'da Takip Et

    Pelin Yılmaz

    Edebiyat fakültesi mezunuyum, aynı amanda öğretmenim. Kültür sanat haberlerini, incelemeleri ve görüşlerini paylaşıyorum.

    GÖZ ATIN

    Kapadokya planı mahkeme engeliyle karşılaştı, umut yeşerdi

    20 Ağustos 2026

    Spider-Man: Brand New Day, 2 milyar doları aşarak gişe tarihine geçti

    18 Ağustos 2026

    Kaş Jazz Festivali 8. kez düzenleniyor

    14 Ağustos 2026
    Yanıt Yazın Cancel Reply

    Son Haberler

    Düşünüyorum Öyleyse Varım Ne Demek?

    2026 Gemini Öğrenciler İçin 1 Yıllık Ücretsiz Abonelik Nasıl Alınır?

    Necib Mahfuz’un bilinmeyen tiyatro dünyası İngilizce okurla buluşuyor

    Ankara’nın Kitapçıları Kapanırken: Kent Hafızası ve Kitaba Erişim Daralıyor

    • HABER
    • TEKNOLOJİ
    • KÜLTÜR

    Ankara’nın Kitapçıları Kapanırken: Kent Hafızası ve Kitaba Erişim Daralıyor

    Özel Okullarda Kitap Ücretleri 80 bin TL!

    Aziz Sancar’dan Özgür Bolat’ın Kitabına Önsöz

    Küba’da 160 Yıllık Gelenek: Purolar Sarılırken Kitaplar Sesleniyor

    2026 Gemini Öğrenciler İçin 1 Yıllık Ücretsiz Abonelik Nasıl Alınır?

    Necib Mahfuz’un bilinmeyen tiyatro dünyası İngilizce okurla buluşuyor

    Mesajlaşmanın Güvercinler Tekrar Popüler

    Otomatik karşılama özelliği WhatsApp gruplarına geliyor

    Kapadokya planı mahkeme engeliyle karşılaştı, umut yeşerdi

    Spider-Man: Brand New Day, 2 milyar doları aşarak gişe tarihine geçti

    Kaş Jazz Festivali 8. kez düzenleniyor

    Matrix yönetmeni Lilly Wachowski: “Filmime para yok!”

    RSS beslemesi: Topluluk Başlıkları Topluluk Başlıkları
    • Güncel Kitap Kampanyaları
    • Tekrar Tekrar İzlediğiniz Diziler?
    • Çevirmenine güvenip aldığınız kitaplar var mı?
    • Şu Anda Hangi Kitabı Okuyorsunuz?
    • Android mi IOS mu?

    X (Twitter) Instagram
    • Hakkımızda
    • Gizlilik Politikası
    • Künye
    • SEO UYUMLU İÇERİK
    • Web Tasarım – Backlink
    2025 - Güncel edebiyat haberleri - Kitap Haberleri. Güncel edebiyat, sanat ve bilim içerikleri ile birlikte kültürü doğru adresten takip edin!
    tasarım: Aradigo 💜

    Arama yapmak için Enter tuşuna basın. Esc basarak kapatabilirsiniz