Close Menu
    X (Twitter)
    Edebi Bülten
    • Haber
    • Teknoloji
    • Kültür
    • İnceleme
    • Dosya
    • İletişim
    X (Twitter) Instagram
    TAKİP EDİN
    POPÜLER KATEGORİLER:
    • Haber
    • Teknoloji
    • Kültür
    • İnceleme
    • Dosya
    • İletişim
    Edebi Bülten
    • Haber
    • Teknoloji
    • Kültür
    • İnceleme
    • Dosya
    • İletişim
    Kültür

    Vince Gilligan’dan Yeni Dizi: Pluribus Fragmanı Yayınlandı

    Pelin YılmazPelin Yılmaz23 Ekim 2025
    Paylaş
    Facebook Twitter LinkedIn Eposta Telegram WhatsApp Kopyala

    “Breaking Bad” ve “Better Call Saul” dizilerinin arkasındaki isim olan Vince Gilligan, yeni bir proje ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bu kez Gilligan, Apple TV+ için karanlık ve düşündürücü bir bilimkurgu dizisi olan “Pluribus”u yaratıyor.

    Apple TV+, büyük merakla beklenen bu diziden ilk fragmanı yayınladı. Fragman, izleyicilere dizinin atmosferi hakkında ipuçları veriyor. “Better Call Saul” dizisindeki performansıyla Emmy adaylığı kazanan Rhea Seehorn, “Pluribus”ta başrolü üstleniyor. Seehorn, bu yapımda “dünyanın en mutsuz kadını” olarak tanımlanan Carol karakterine hayat veriyor. Carol’ın hikayesi, insanlığı mutluluktan kurtarma gibi sıra dışı bir görev etrafında şekilleniyor.

    Fragman, Carol’ın yaşadığı dünyada herkesin aşırı derecede mutlu olduğunu ve bu durumun rahatsız edici bir hal aldığını gözler önüne seriyor. Görünmeyen bir lanetin etkisi altında olan bu dünyada, Carol dışında kimse bu tuhaf durumun farkında değil. Amerika Birleşik Devletleri Başkanı’nın Carol’a söylediği, “Seni farklı kılan şeyi bulacağız… böylece bize katılabileceksin” cümlesi, dizinin gerilim dolu atmosferini yansıtıyor.

    Vince Gilligan, “Pluribus”u “suçsuz ve metamfetaminsiz bir hikâye” olarak nitelendiriyor ve bu dizide farklı bir anlatım tarzı denediğinin sinyallerini veriyor. Gilligan, dizinin modern dünyada geçtiğini, ancak ilk bölümde yaşanan ani bir değişimin dizinin ilerleyen bölümlerine yön vereceğini belirtiyor.

    Dizinin oyuncu kadrosunda Rhea Seehorn’un yanı sıra Karolina Wydra, Carlos-Manuel Vesga, Miriam Shor ve Samba Schutte gibi isimler de yer alıyor. “Pluribus”un yapımcılığını Sony Pictures Television üstlenirken, Vince Gilligan’a Gordon Smith, Alison Tatlock ve Diane Mercer gibi deneyimli isimler eşlik ediyor.

    Apple TV+, dizinin ilk iki bölümünü 7 Kasım 2025 tarihinde yayınlayacak. Ayrıca “Pluribus”un şimdiden ikinci sezon onayını alması, Vince Gilligan’ın “Breaking Bad” sonrasındaki en iddialı projesinin uzun soluklu olacağının bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.

    Haberlerimizi Google'da Takip Edin

    Gelişmelerden anında haberdar olun, Google'da tercih edilen kaynak olarak ekleyin.

    Google'da Takip Et

    Pelin Yılmaz

    Edebiyat fakültesi mezunuyum, aynı amanda öğretmenim. Kültür sanat haberlerini, incelemeleri ve görüşlerini paylaşıyorum.

    GÖZ ATIN

    Kapadokya planı mahkeme engeliyle karşılaştı, umut yeşerdi

    20 Ağustos 2026

    Spider-Man: Brand New Day, 2 milyar doları aşarak gişe tarihine geçti

    18 Ağustos 2026

    Kaş Jazz Festivali 8. kez düzenleniyor

    14 Ağustos 2026
    Yanıt Yazın Cancel Reply

    Son Haberler

    Necib Mahfuz’un bilinmeyen tiyatro dünyası İngilizce okurla buluşuyor

    Ankara’nın Kitapçıları Kapanırken: Kent Hafızası ve Kitaba Erişim Daralıyor

    Mesajlaşmanın Güvercinler Tekrar Popüler

    Savaşın Edebiyatla Kesişiminde Beş Kitaplık Okuma Rotası

    • HABER
    • TEKNOLOJİ
    • KÜLTÜR

    Ankara’nın Kitapçıları Kapanırken: Kent Hafızası ve Kitaba Erişim Daralıyor

    Özel Okullarda Kitap Ücretleri 80 bin TL!

    Aziz Sancar’dan Özgür Bolat’ın Kitabına Önsöz

    Küba’da 160 Yıllık Gelenek: Purolar Sarılırken Kitaplar Sesleniyor

    Necib Mahfuz’un bilinmeyen tiyatro dünyası İngilizce okurla buluşuyor

    Mesajlaşmanın Güvercinler Tekrar Popüler

    Otomatik karşılama özelliği WhatsApp gruplarına geliyor

    WhatsApp’ta Yeni Dönem: Kişiler Kullanıcı Adıyla Kaydedilebilecek

    Kapadokya planı mahkeme engeliyle karşılaştı, umut yeşerdi

    Spider-Man: Brand New Day, 2 milyar doları aşarak gişe tarihine geçti

    Kaş Jazz Festivali 8. kez düzenleniyor

    Matrix yönetmeni Lilly Wachowski: “Filmime para yok!”

    RSS beslemesi: Topluluk Başlıkları Topluluk Başlıkları
    • Güncel Kitap Kampanyaları
    • Tekrar Tekrar İzlediğiniz Diziler?
    • Çevirmenine güvenip aldığınız kitaplar var mı?
    • Şu Anda Hangi Kitabı Okuyorsunuz?
    • Android mi IOS mu?

    X (Twitter) Instagram
    • Hakkımızda
    • Gizlilik Politikası
    • Künye
    • SEO UYUMLU İÇERİK
    • Web Tasarım – Backlink
    2025 - Güncel edebiyat haberleri - Kitap Haberleri. Güncel edebiyat, sanat ve bilim içerikleri ile birlikte kültürü doğru adresten takip edin!
    tasarım: Aradigo 💜

    Arama yapmak için Enter tuşuna basın. Esc basarak kapatabilirsiniz