Kültür

One Piece 2. sezon ne zaman başlıyor sorusu yanıt buldu!

Netflix'in One Piece anime uyarlaması, ilk sezonuyla büyük ilgi gördü ve listeleri altüst etti. İlk sezonun başarısının ardından Netflix, ikinci sezon için onay vermişti.

Şimdi ise Netflix’ten gelen açıklamaya göre One Piece’in ikinci sezonunun yayın tarihi belli oldu.

One Piece’in ikinci sezonu, Netflix’in raporlarına göre 2025 yılında yayınlanacak. İlk sezonun büyük popülaritesinin ardından ikinci sezonun da heyecanla beklenmesi bekleniyor. İlk sezonun 2023 yılında yayınlanmasının ardından bir yıllık aradan sonra ikinci sezonun gelmesi, hayranları heyecanlandırdı.

İkinci sezonun prodüksiyonunun Haziran ayında başlaması ve Ocak ayında tamamlanması planlanıyor. Bu, ilk sezonun çekim planlarıyla da uyumlu bir şekilde ilerliyor. Netflix’te geçtiğimiz Ağustos ayında yayınlanmaya başlayan uyarlama dizi, ilk hafta sonunda 84 ülkede en çok izlenen yapım olmayı başarmıştı.

İlk sezonun ortak dizi sorumlusu olan Steven Maeda, ikinci sezonun yönetici yapımcılığını üstlenecek. Dizi yapımcılığını üstlenecek olan Joe Tracz ise Disney+’ta yayınlanan Percy Jackson serisini yönetmişti. Matt Owens ise ortak dizi sorumlusu olarak görevine devam edecek.

Netflix ayrıca bir süre önce One Piece animesi üzerinde çalışacağını duyurmuştu. Attack on Titan ve Spy X Family gibi başarılı projeleriyle tanınan Wit Studio, yeni anime serisini hazırlayacak. Wit Studio’nun “üst düzey animasyon becerileriyle” bu yapımda da başarılı olması bekleniyor.

Dizinin yeni sezonu ve anime serisiyle birlikte, One Piece evreninin genişleyeceği kesinleşmiş oldu. Hayranlar, 2025 yılında dizinin yeni sezonu ve diğer projeleriyle ilgili daha fazla bilgiye sahip olmayı dört gözle bekliyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu